SADRžAJ

Razumijemo li i podržavamo naše starije kada se suoče s nekim životnim problemima? Kada izgube životnog partnera ili partnericu, razvedu se u starijoj dobi, odbace ih djeca zbog nepravedne podjele imovine, kada se osjećaju usamljeno? I niz je još izgovorenih i neizgovorenih problema. U društvu, svjedoče nam umirovljenici, uglavnom doživljavaju osudu i izostanak podrške.
U emisiji će gostovati psihologica Dubravka Miljković i urednica portala mojevrijeme.hr Silvija Novak u čijem kreiranju anonimno sudjeluju i stariji pišući o svojim životnim problemima o kojima se u društvu malo govori. A oni sami srame se javno o tome progovoriti.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Klima Update (2021)

    image
    Der Klimawandel ist weiter auf dem Vormarsch. In dem "Klima Update" erklären Christian Häckl und Bernd Fuchs verschiedene Klimaphänomene und ordnen tagesaktuelle...
  • Nedelen magazin

    image
  • kinokino (1978)

    image
    Weekly show about the motion pictures industry.
  • Na lepše

    image
    Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.