poster

Dr. Beck: Strana tijela u tijelu

Dr. Beck

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Dr. Natko Beck, kao radiolog, a i njegovi kolege, osobito pedijatri i otorinolaringolozi, kroz svoj se radni vijek susreću sa svakojakim primjerima stranih tijela u pacijentovim tijelima. U našoj današnjoj emisiji zadržat ćemo se na dišnim putovima i gastrointestinalnom traktu, te vas podučiti što učiniti u tom slučaju te kako spriječiti da do takvih situacija ne dođe. Gosti emisije su prof. dr. sc. Tomislav Baudoin, dr. med. spec. otorinolaringologije i subspec. plastične kirurgije glave i vrata i izv. prof. dr. sc. Iva Mihatov, dr. med. spec. pedijatrije, subspec. pedijatrijske pulmologije.

Producent: Dario Jakiša
Voditelj: dr. Natko Beck

Fotografije

Dr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijeluDr. Beck: Strana tijela u tijelu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.