poster

Otok Wight: Dragulj britanskog juga

Isle of Wight - Britain's Busiest Island

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Serija nam predstavlja ovaj veličanstveni otok i ljude koji žive na njemu. Otočna čuvarica zakona Kay Marriot posjetit će godišnji sajam parnih strojeva i okušati se u tradicionalnom plesu sa ženskom plesnom skupinom Oyster Girls. Otok Wight poznat je po brojnim karnevalima. Jedan od najstarijih, koji se održava u Rydeu, tradicionalno obilježava kraj ljeta. U Bembridgeu živi John Attrill, spasilac na moru koji nastavlja obiteljsku tradiciju kao peti naraštaj pripadnika Kraljevske službe spašavanja. Nada se da će ga jednoga dana naslijediti sedmogodišnji sin Teddy. Russ i Philippa Broughton prije devet godina doselili su se na otok s matičnog kopna. Ostavili su posao u velikoj tvrtki i danas imaju vinograd. Vrijeme je i da se dodijele nagrade za najljepše održavano selo. Ove se godine za tu laskavu titulu bore Bembridge, St Lawrence, Godshill, Gatecombe i Chillerton.

Fotografije

Otok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog jugaOtok Wight: Dragulj britanskog juga

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.