SADRžAJ

Onomu koji moli na češkom, govori češki, čita češke bajke i psuje na češkom - njemu je to materinski jezik. To je bila i misao vodilja žena koje su obilježile češku kulturu u Hrvatskoj. Leonora, Libuša i Vera svoj su život posvetile pisanju, lektoriranju, uređivanju, pisanju kazališnih scenarija i režiranju predstava. Za očuvanje češkog jezika i kulture dobile su i nagradu Saveza Čeha za životno djelo.

Fotografije

Manjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navratiManjinski mozaik: Kad si u prolasku, navrati

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.