poster

Oblak u službi zakona: Bonton i kleptomanija

Oblak u službi zakona (2024)

komedija | Hrvatska

SEZONA: 2

EPIZODA: 8 - Bonton i kleptomanija

SADRžAJ

Ludvig se prisjeća svoje mladosti kada je krao sve što mu je došlo pod ruku. Suvi mu ne vjeruje i izaziva ga, što će u Ludvigu potaknuti nikad zaboravljenu kleptomansku strast. Gabi Cmrk prijavljuje policiji kako joj roba nestaje iz dućana, pa joj Nikola predlaže da postavi sigurnosnu kameru. Jagoda se opet upušta u jedan od svojih poduzetničkih pothvata, dok se Nikola bavi slučajem penzionera Stanka koji se fizički obračunao s tinejdžerom nakon što mu je ovaj odbio prepustiti mjesto u tramvaju.

Fotografije

Oblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakonaOblak u službi zakona

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.