poster

La Promesa

The Vow 2 / La Promesa 2 (2022)

drama, misterija, romantika | Španjolska

SEZONA: 2

EPIZODA: 19

SADRžAJ

Cijela se obitelj raduje markizom povratku, osim barunice koja se boji da se Cruz vratila jer nešto smjera. Rómulo šalje Lopea i Salvadora zajedno u selo da obave neki posao, ali Salvador se zamijeni s Maurom bez majordomova znanja kako bi izbjegao provoditi vrijeme s kuharom. Curro ne zna kako bi progutao ono što mu Jana govori: oni su brat i sestra, djeca Dolores, sluškinje koja je ubijena prije petnaest godina. Toliko je zbunjen da, kada mu Martina kaže da je zaljubljena u njega, on reagira hladno. Manuel se još jednom pokušava približiti Jani, ali kada ona sazna da je odustao od natjecanja, naljuti se i optuži ga da je kukavica. U međuvremenu, Simona ne može više lagati i odluči reći Candeli da je Carlos taj koji je pisao pisma njezine djece, bez obzira na posljedice.

Fotografije

La PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa Promesa

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.