poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 95

SADRžAJ

Felipe razgovara o Alexovom očinstvu s Robertom. On se kune da se ničega ne sjeća, ali kaže da postoji mogućnost da je spavao s Melissom. Felipe objašnjava Melissi da će se i uz mogućnost da on nije Alexov biološki otac boriti za skrbništvo nad dječakom, a Melissa obećava da će učiniti sve da ga Alex mrzi koliko i ona. Livia otprati Anitu u bolnicu za umjetnu oplodnju, upozoravajući je da još ima vremena da odustane. Felicia otkriva Massimu da je Salome zaljubljena u njega. Anita i Roberto dvoje oko toga bi li ušli u postupak umjetne oplodnju ili ne. Pedro zahtijeva da Melissa promijeni stav kako bi Felipeu mogli oduzeti sve na sudu. Livia posjeti Emiliju i kaže joj da je voli. Livia kaže djedu da je razočarana onime što je učinio Vitoriji i Emiliji, a Alberto se kune da će reći cijelu istinu kako bi se Emilia mogla pomiriti s Vitorijom. Anita izjavljuje ljubav Afonsu i kaže da je odustala od djeteta s Robertom, no on joj to ne oprašta. Roberto kaže Berenice da će priznati Alexa i poštovati Felipeove želje te da će DNK nalaz napraviti tek kada Alex bude dovoljno zreo da sve razumije.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.