poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 86

SADRžAJ

Melissa vjeruje da je izgubila dijete i moli majku pomoć. Alice se ponosi ocem koji svira klavir u Rosinoj gostionici. Lívia i Felipe provedu noć u kolibi. Rita priprema izlet na jezero za sve zainteresirane. Queiroz pokuša zavesti Severu, ali ona ga odmah odbije. Ariel podsjeti Cícera da je u prošlome životu Severa bila barunica i Queirozova supruga, te je pobjegla od njega. Bernardo kaže Bentu da je njegov brat i zamoli ga da naprave DNK pretragu kako bi to i potvrdili. Bento je šokiran. Massimo govori Riti da je njegova sestra slomila ruku i da je Bianca morala otići u Dubai da joj pomaže. Liječnik potvrdi da je Melissa pobacila, ona očajava. Lívia i Felipe posade stablo ispred kolibe. Pedro kaže da Alberto dolazi u Brazil. Načelnik općine Luis je na mukama jer ga je Emilia prisilila da odugovlači plaćanjima Felipeu. Vitoria potvrdi Bentu da je Bernardova priča istinita. Pedro kaže Líviji da je Alberto došao u Brazil. Ona se veseli. Queiroz dolazi Geminoj kući i zatekne je s Raulom. Roberto i Afonso natječu se u plivanju kako bi privukli Anitinu pozornost. Anita kaže Líviji da je zaljubljena u Afonsa, ali da u strahu od ljubavnog razočaranja radije želi imati dijete s Robertom.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.