poster

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetih

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


SEZONA: 8

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Kuhinja iz sjeverne Italije u osamdesetima je stigla u New York. Lidiji je to odgovaralo jer ju je podsjećala na dom i bili su to okusi koje je pamtila iz djetinjstva. A danas će pripremati proljetnu tjesteninu koju su njezina djeca voljela jesti kad su išla u školu. Ispeći će i kekse od maslaca s malinama i orasima.

Fotografije

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetihLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetihLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetihLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetihLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetihLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Talijansko-američka kulinarska evolucija osamdesetih

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čakalica

    image
    Čakalica je emisija o čakavskom dijalektu i kulturi Dalmacije.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • TV replika

    image
    Kontakt emisija koja obrađuje najznačajnije društveno-političke teme. Naglasak je stavljen na kontakt s gledateljima od kojih se želi čuti njihovo razmišljanje o...
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.