SADRžAJ

Povratak u 90-e - tako se može opisati najveći dance tulum, održan u petak u zagrebačkoj Areni. Senna M rekao je kako mu je to posljednji koncert, pjevačica Colonije objavila je da čeka bebu, a neki od 20-ak izvođača na pozornicu su stali nakon višegodišnje pauze. S nama se više od pet i pol sati zabavljala publika, ali i naša Dijana Kardum.
Proteklog je petka dodjela Zlatnog studija okupila brojna poznata lica. Nagrada je završila u rukama Petra Graše i Nine Badrić, Tereze Kesovije te drugih, a izvještaj s crvenog tepiha donosi naša Dorotea Filipaj.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Jeste li znali?

  image
  Emisija 'Jeste li znali?' predstavlja raznolikost zajednica i pojedinaca, različitih službi i poslanja Crkve u svijetu. Kontinuirani rad i inicijative kršćanskih...
 • Šampanjac sa Jasminom Anom

  image
 • Da noi...a ruota libera

  image
 • Nedeljom u tri

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.