poster

Dobro jutro

Dobro jutro

informativni | Slovenija

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Sredina jutra se pričnejo s pregledom dnevnega tiska in aktualne teme, ki jo postavljamo V središče. V pravnih nasvetih gostimo odvetnike in odvetnice, ki odgovarjajo tudi na vaša vprašanja, za vse udeležence v prometu svetujemo v prometnih minutah. Pogledamo tudi, kaj je novega v svetu, knjige, filma in zabave ter vam podamo predloge za dobre knjige. Razreševali bomo tudi vsakdanje življenjske dileme, terenska ekipa bo delila vrtne nasvete. Vaša sredina družba sta Špela Močnik in David Urankar, jutro z nami je dobro jutro!

Fotografije

Dobro jutroDobro jutroDobro jutroDobro jutro

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svet oko nas

    image
    Vesti i događaje čine ljudi. I tačno znamo kakve i koje ljude ćemo videti u vestima. Za sve one druge, one mnogo sličnije svima nama, retko ima prostora na...
  • Vino i vinogradarstvo

    image
    Cilj projekta Vino i vinogradarstvo je informiranje o vinima, širenje vinske kulture i razvoj turizma. Ekipa magazina putuje po zemljama regije i prezentira...
  • Dobro Jutro Srbijo

    image
    Jutarnja emisija Happy TV.
  • DW Euromaxx

    image
    Euromaxx je europski lifestyle magazin koji nam donosi zanimljivosti iz europskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas s njihovim kulturama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.