poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 83

SADRžAJ

Vitoria zahvaljuje Zildi na njezinoj ljubaznosti tijekom mise i one započnu prijateljstvo. Usredotočena na svoju osvetu, Emilia se veseli dokumentu o tome da je Zildina kuća, u kojoj živi Vitoria, pod hipotekom zbog Felipeovog kredita. Lívia kaže Pedru da je zaljubljena u Felipea. Emilia i Pedro komentiraju tu Lívijinu novu ljubav i misle da je to nešto privremeno te da će se ona vratiti Pedru. Bernardo kaže Raulu da je zabrinut za Emiliju. Raul i Bernardo posjete grob Bernardove biološke majke. Melissa odluči povesti Alexa na put, ali nije obavijestila Felipea. Bento pomaže u Rosinoj gostionici. Rosa ostavi Ariela bez riječi kada mu kaže da je on muškarac kakvog bi svaka žena željela imati. Pedro pokušava kontaktirati Alberta i zamoliti ga da dođe u Brazil. Felipe sazna da je Melissa nekamo odvela Alexa. Dorotéia pokušava kontaktirati Melissu, ali ne može. Pedro smješta Aniti otkaz. Zilda, Felipe i Afonso očajnički traže Melissu. Melissa vodi Alexa u Rio de Janeiro. Alex je sretan na plaži u Riju. Vitoria se brine za Felipeovu vinariju. Queiroz je grub prema zaposlenicima, ali Gema se umiješa. Ona odluči razdvojiti agenciju i svi zaposlenici odluče raditi za nju, ostavljajući Queiroza samog. Melissa dopušta Alexu da nazove oca pod uvjetom da ne oda gdje je. Felipe naslućuje da su Melissa i Alex u Rio de Janeiru. Bernardo posjeti Emiliju u uredu i govori joj da je Vitoria imala kćer koja je umrla.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.