SADRžAJ

Od afera INA MOL, Softver, Mreža, Vjetroelektrane, Janaf, Plin za cent, Geodetski, Radosti i Lipe... do nepotizma, uhljebljivanja i dubioznih akademskih titula. Afere naših političara i gospodarstvenika izmjenjuju se kao na traci, teško ih je prebrojati, još teže pamtiti.
Zašto kao društvo i pojedinci nismo izvukli pouke iz slučaja posrnulog premijera Sanadera? Kada i zašto s funkcije ipak odlaze najviši državni dužnosnici uhvaćeni u aferama, što tada sami poručuju a što o njihovoj komunikaciji kažu istraživanja, pogledajte u Labirintu "Aferom na aferu".

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Evropat

    image
  • The Bottom Line

    image
    Al Jazeera gets to the bottom line on US politics and policies and how they affect the world.
  • Bilder aus Südtirol (2000)

    image
    „Bilder aus Südtirol“ ist das Bundesländermagazin des ORF-Landesstudios Tirol. Die Dokumentationen stellen die Kultur und das gesellschaftspolitische Geschehen in...
  • Die Arche-Fernsehkanzel

    image
    Die Arche, auch als „Fernsehkanzel“ bekannt, ist eine evangelisch-reformierte Freikirche in Hamburg-Stellingen. Seit 1995 werden dort die Gottesdienste...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.