poster

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćke

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


SEZONA: 8

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Smokva u Lidijinom vrtu podsjeća je na dio djetinjstva provedenog u Istri gdje su imali mnogo voćaka. Lidia se sjeća kako je jela plodove sa stabala i igrala se među voćkama. A danas će pripremati zapečeni svinjski lungić s umakom od suhih trešanja i prefinu salatu od komorača i kruške naši.

Fotografije

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćkeLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćkeLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćkeLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćkeLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćkeLidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: Moje voćke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
  • Mogu sve

    image
    Emisija za osobe s invaliditetom.
  • Čakalica

    image
    Čakalica je emisija o čakavskom dijalektu i kulturi Dalmacije.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.