poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 81

SADRžAJ

Pedro se vraća u Bela Rosu i čini se da prihvaća prekid zaruka s Lívijom. Melissa shvaća da je Alex prihvatio rastavu svojih roditelja i odluči dodatno isprovocirati dječakove strahove govoreći mu da će se njegov otac ponovno oženiti i osnovati novu obitelj, a njih će zauvijek zaboraviti. Bento traži Raula i ispriča mu se. Raul prihvaća njegovu ispriku i savjetuje mu da promijeni način života. Alice je ponosna na očevu promjenu. Bernardo zove Emiliju i kaže joj da mu nedostaje. Melissa moli Liviju da napusti Felipea. Queiroz pokušava potrgati Mateusove crteže, ali Gema ga spriječi i kaže da želi rastavu. Melissa kaže Pedru da je Lívia Felipeova ljubavnica, traži pomoć da prekine tu romancu. Alex kaže ocu da zna za Líviju, a Felipe mu obeća da ga nikada neće napustiti. Bento zahvali Rosi na dobrodošlici i obeća da će se izliječiti i djelima pokazati kako se promijenio. Dorotéia objašnjava Melissi da Pedro glumi da ga Lívia i Felipe ne zanimaju. Felipe prigovara Melissi jer je iskoristila njihovu razdvojenost kako bi povrijedila Alexa. Bernardo posjeti Vitoriju i govori joj da je otkrio majčino ime i ime osobe koja ga je donijela u sirotište.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.