poster

Mjesto pod suncem: Ostati ili otići

A PLACE IN THE SUN - HOME OR AWAY (2004)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Ed Simpson, Mac Kenny

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 5

EPIZODA: 54

SADRžAJ

Surferi Simon i Angela žele kuću za odmor u blizini velikih valova, no rastrgani su između sunčane Fuerteventure i Tynemoutha na sjeveroistočnoj obali Engleske. Mogu li im za njihov budžet od 150.000 funta Jonnie i Jasmine naći savršenu vikendicu uz more u zemlji i inozemstvu?

Fotografije

Mjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otićiMjesto pod suncem: Ostati ili otići

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Click (2000)

    image
    Click. A comprehensive guide to all the latest gadgets, websites, games and computer industry news.
  • African Voices Changemakers

    image
    African Voices Changemakers ističe trendsettere kontinenta koji utječu na živote drugih dok utječu na područja kao što su glazba, film, sport i tehnologija.
  • SAT tv

    image
    Satelitski program i vijesti iz dijaspore na kanalu RTCG.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.