SEZONA: 1

EPIZODA: 74

SADRžAJ

Gema se iznenadi zbog Mateusovih crteža. Queiroz ne vjeruje u njezinu nevinost i uvrijedi je. Afonso želi osvojiti Anitu. Queiroz ismijava Raula, a Raul ga gurne na pločniku. Mateus brani oca. Afonso zamoli Líviju da mu pomogne naći dar za Anitu. Pedro sve gleda i ljubomoran je. Melissa brani Severi da se zbliži s Alexom. Felicia, Alex i Chico obnavljaju svoje staro prijateljstvo u školi. Carola zaposli Ariela u Emilijinoj kući. Cícero dolazi da ga nadzire, te i on dobije posao u Emilijinoj kući. Pedro dolazi u Felipeov dućan i traži da se Afonso udalji od Lívije. Severa se rastuži kad sazna da joj je šurjakinja zabranila viđanja s Alexom. Roberto prekine vezu s Michele. Mateus objašnjava majci vizije koje doživljava tijekom bljeskova u glavi. Luis prati Vitoriju do Zildine kuće. Vitoria shvaća da su Luisova ljubavna pisma nestala iz njezinog sefa. Bento se smjesti u Luisovu hotelu. Felipe se ne slaže s Melissinom odlukom da drži Alexa podalje od Severe. Luis izbaci Benta iz hotela, ali on odbije otići i ucjenjuje načelnika općine ljubavnim pismima koja je poslao Vitoriji. Pedro udari Afonsa i ne dopusti mu da išta objasni. Luis moli Vitoriju za pomoć u vezi s Bentovom ucjenom. Gema objašnjava Queirozu što je motiviralo Mateusa da nacrta one crteže, a suprug je kritizira. Lívia kaže Pedru zašto se više ne želi udati za njega.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.