poster

Najboljše jutro

Dobro jutro

informativni | Slovenija

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Sredina jutra se pričnejo s pregledom dnevnega tiska in aktualne teme, ki jo postavljamo V središče. V pravnih nasvetih gostimo odvetnike in odvetnice, ki odgovarjajo tudi na vaša vprašanja, za vse udeležence v prometu svetujemo v prometnih minutah. Pogledamo tudi, kaj je novega v svetu, knjige, filma in zabave ter vam podamo predloge za dobre knjige. Razreševali bomo tudi vsakdanje življenjske dileme, terenska ekipa bo delila vrtne nasvete. Vaša sredina družba sta Špela Močnik in David Urankar, jutro z nami je dobro jutro!

Fotografije

Najboljše jutroNajboljše jutroNajboljše jutroNajboljše jutro

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zlatna dolina

    image
    Poljoprivredna emisija u kojoj se tematski odrađuju sve aktualnosti vezane uz hrvatski agrar te reportažno prikazuju obiteljska gospodarstva, uspjesi i problemi...
  • Za kormilom

    image
    Za kormilom je informativna emisija u kojoj pratimo različita zbivanja s lokalne scene. Kroz razgovor s gostima saznajte aktualne i zanimljive novosti.
  • Dnevnik3

    image
    Pratite Dnevnik 3, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
  • Poslovne vijesti

    image
    Novosti i zanimljivosti iz gospodarstva, marketinga, trgovine i s burze.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.