poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 67

SADRžAJ

Felipe slučajno pregazi Líviju, a kad joj pomogne, osjećaji izbijaju na površinu i oni se poljube. Melissa dolazi na mjesto nesreće i primjećuje osjećaje između Lívije i Felipea. Emilia je uzrujana kad sazna da je Lívia otišla razgovarati s Vitorijom. Gema očajava zbog Chicova nestanka. Raul i Bernardo su čuli priču o Bela Rosi. Lívia kaže Aniti da je zaljubljena u Felipea. Melissa kaže Dorotéiji da je primijetila strast u Felipeovim i Lívijinim. Felipe priznaje Afonsu da je zaljubljen u Líviju i brine se za Alexa i Melissu. Alberto kaže Emiliji da je Vitoriji prsten dao njezin ljubavnik. Rosa zahtijeva da Queiroz poništi ugovor koji je Bento sklopio u njezino ime i živciraju je Queirozove šale. Gema kaže Rosi da njezin brak nema budućnost. Raul nalazi Chica u šumi i vodi ga Geminoj kući. Massimo zamoli Rosu pomoć oko njegovih nećakinja. Queiroz pokazuje da je rasist kad se nađe s Raulom. Vitoria tjera Líviju iz svoje kuće, vjerujući da ona sudjeluje u Emilijinoj osveti. Emilia objašnjava Líviji da je odlučila živjeti u Bela Rosi i da zato nije prodala kuću Vitoriji kao što je obećala. Gema upozorava Queiroza da će se rastati od njega ako opet bude maltretirao Chica. Felipe zove Líviju i dogovara sastanak, Dorotéia čuje dio razgovora i postaje sumnjičava. Felipe vodi Líviju do ruševine stare palače i oni se poljube.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.