poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 65

SADRžAJ

Felipe kaže Liviji da ima sretnu obitelj s Melissom. Liviju to potrese. Dorotéia ispriča Emiliji sve što zna o Vitoriji. Luis kaže Vitoriji da će uskoro potpisati kupoprodajni ugovor njezine kuće. Budući da pati od teške depresije, Bento postaje agresivan prema svima. Rosa izbaci Benta i Massima iz svog restorana. Emilia predlaže kupnju vinarije Campo Belo, no unatoč svim argumentima, Felipe ne prihvaća njezinu ponudu. Vitoria daje sliku Rosi i Alice na dar. Bento pijan dolazi u bačvarnicu i Massimo mu daje otkaz. Anita i Lívia savjetuju Emiliji da potraži druge vinarije za kupnju, ali Emilia kaže da želi Felipeov Campo Belo. Lívia razmišlja o Felipeu. Vitoria vraća svoje stvari i pokućstvo u kuću, a Bento je kritizira. Vitoria pozove Emiliju na večeru u svoju kuću kako bi ondje potpisali kupoprodaju kuće i Emilia pristane. Bento odlazi u Melissinu kuću tražeći Dorotéiju i napravi skandal. Felipe ga vodi kući, a Melissa kori majku jer ga je pustila u kuću. Afonso vodi Anitu na večeru. Massimo pokuša sam kuhati, ali otkriva da nema talent za to. Emilia kaže Albertu da joj je sutradan rođendan i da će se osvetiti Vitoriji. Afonso poljubi Anitu. Rosa pravi Massimu večeru. Anita kaže Líviji da je uživala u Afonsovu društvu. Emilia se prisjeća svog sedmog rođendana kad joj je majka obećala da je nikada neće napustiti. Ogorčena je jer je majka prekršila to obećanje i otišla s drugim muškarcem.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.