poster

Vrijeme je za jazz: The Reel Problems u Močvari

Vrijeme je za jazz (2022)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Prikazujemo snimku s nastupa sastava Reel Problems u Močvari 2022. Koncertom je ujedno obilježena 100. emisija Svijet jazza.
Real Problems su: zagrebački bubnjar Kruno Levačić, Ivar Roban Križić na kontrabasu te, inače stalni članovi Jazz orkestra HRT-a, Luka Žužić na trombonu i Mario Bočić na saksofonu. Za ovu priliku i Nikola Vuković na trubi.
Svojom glazbom prilagođavaju se mjestu gdje sviraju i publici koja na ta mjesta zalazi, prilagođavaju se jedni drugima, sviraju svoje i tuđe, ali svaki put drukčije. Oslanjaju se ne samo na vlastito iskustvo i talent, nego i na ono što bismo mogli nazvati glazbenom inteligencijom. Dovoljno da ih se u krugovima najprofinjenijih štovalaca više ne smatra perspektivnim bendom, nego bendom koji pretendira na vodeće mjesto na hrvatskoj jazz-sceni.
Suradnici: Davor Hrvoj, Saša Drach

Fotografije

Vrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u MočvariVrijeme je za jazz: The Reel Problems u Močvari

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Slavonsko veselje

  image
  Emisija se emitira petkom, subotom i nedjeljom u terminu od 21.00 do 23.00 sata, uživo iz studija Osječke televizije. Urednik emisije je Goran Ivanović Lac koji...
 • Hit Mix

  image
  Mix from the biggest hits of all Balkan countries.
 • Rap & R'n'B Jamz

  image
  Pripremite se za epsku playlistu ispunjenu najvećim i najboljim Rap i R'n'B hitovima svih vremena!
 • Imagine Dragons: Rocks Special

  image
  Jack Saunders chats to Imagine Dragons frontman Dan Reynolds about new music, reuniting with his wife, touring plans...and Spiderman!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.