poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 51

SADRžAJ

Dorotéia kaže grofici da zna njezinu tajnu o sinu i zahtijeva kuću u São Paulu za svoju šutnju. Sestra Lúcia je uznemirena zbog Bernardove prisutnosti u samostanu i naredi mu da napusti samostanski vrt. On bježi i ponovno se izgubi. Felipe kaže grofici da je Lívia nedavno otkrila da je njezin otac živ. Emília očajava kad otkrije da Bernardo nije u samostanu. Vitória ispituje Líviju o njezinu ocu, a djevojka izbjegava razgovarati o tome. Melissa traži Berenicein dnevnik. Afonso zaprosi Anitu. Emília traži Arielovu pomoć kako bi pronašla Bernarda. Bernardo nalazi njezin grob u šumi i postaje još više zbunjen. Bento nađe Bernarda i uhvati ga. Felipe je oduševljen Lívijinom brigom o Alexu. Melissa s olakšanjem sazna da Felipe nije našao dnevnik svoje pokojne žene. Ariel i Emília gledaju kako Bento i njegovi plaćenici odvode Bernarda. Bento javlja grofici da je Bernardo kod njega. Ariel, Gema i Emília žele zamoliti Pedra za pomoć da pronađu Bernarda. Vitória ide u susret sinu. Ariel kaže Líviji i Raulu da je Bernarda uhvatio Bento. Anita prizna ocu Luísu da je trudna s Robertom.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.