poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 44

SADRžAJ

Lívia i Felipe putuju u Bela Rosu. Rosa zamoli Neném da čuva njezina sina Joséa od Benta. Alex shvaća da se Severa promijenila i pohvali je. Anita kaže da je Lívia povrijeđena jer ju je majka izbacila i Emíliji je žao. Mássimo vodi djecu u šumu i pokazuje im leptire. Emília sluša kako Anita govori Gemi da je Lívia otputovala s grofom Felipeom. Očajava. Anita osjeća mučninu. Felipeu i Líviji je neugodno kad ih pogrešno shvate kao zaručnike. Melissa je ponosna zbog svoje vjenčanice i poziva Dorotéiju u kupnju u Porto Alegre. Pedro prevari Chica i on mu potvrdi vezu Raula i Geme. Chico govori Gemi što mu je Pedro učinio. Ona se zabrine. Zbog oluje Ariel skloni Líviju i Felipea u kolibu koja je pripadala Emíliji. Neném i José ostanu u palači zbog oluje. Afonso objašnjava Zildi da Anita treba liječnika. Vitória pokaže Zildi sliku svoje tete koja je bila vrlo slična Líviji. Nakon prepucavanja Lívia i Felipe priznaju da su zaljubljeni. Gema moli Raula da ostane s njome. Melissa sanja ružan san kako je Berenice optužuje i ubija. Bento posjeti Rosu u jutarnjim satima i iznenadi ga Joséov plač. Policija dolazi u Geminu kuću kako bi uhitila Raula jer je napao Pedra. Pedro pita Líviju zna li Felipe njezin pravi identitet.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.