SEZONA: 1

EPIZODA: 178

SADRžAJ

Marko prekine Inesin i Nikolin izlazak, tražeći od Ines da mu se vrati. Međutim, ona ga hladno odbije jer smatra da njeno dijete ne može biti sretno među Odacima. Marko je shrvan, ali nakon kratkog očajavanja skupi petlju i dođe po Ines kod Matošića. Ona je njegova žena i neće je pustiti! Mila, unatoč obećanju koje je dala Srđanu, posjeti i ispita Stipu koji joj prikriveno zaprijeti. No ona ne odustaje od daljnje istrage te od odvjetnika sazna da je Stipin najveći neprijatelj upravo Suzanin bivši - Ivan Marušić. Nives se teško miri s činjenicom da joj Stipe više ne vjeruje i da je isključuje iz bitnih dogovora, a još više je brine sumnja da Jelena želi zauzeti njeno mjesto i postati Stipinom osobom od povjerenja.

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.