poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Severa govori kako je Berenice izdahnula na njezinim rukama i zamolila je da kaže njezinu mužu da ga nikad nije prevarila i da je sve bila nečija spletka. Severa kaže grofu da nije znala tko je bila ta žena dok nije vidjela sliku. Vitoria opomene Benta jer je prijetio Chicu, ali utone u dubok san zbog lijeka koji je Melissa zamijenila. Emilia ponovno zamoli Líviju da ostavi posao u palači, no shvaća da se Líviji ondje sviđa. Zilda zove dr. Botelha jer vidi da je grofica u duboku snu. Melissa optužuje Líviju da joj je dala pogrešnu dozu lijeka. Emilia se odluči vratiti u kolibu i potražiti Bernarda. Rita, Felícia i Alex valjaju se u blatu s praščićem. Felipe govori Melissi Severinu priču, a Melissa je zabrinuta. Severa je mila prema Alexu. Bianca nađe mušku odjeću koju je Rita sašila Felíciji i javlja majci. Dr. Botelho pregleda lijekove koje grofica uzima i shvati da je ljekarnik vjerojatno pobrkao lijekove. Salomé kazni Felíciju, a Ritu otpusti. Lívia tješi groficu koja jeca u snu. Severa nađe privjesak koji dokazuje da je ona umiruća žena na cesti bila Berenice. Melissa pita Severu što je Berenice rekla prije smrti i zahtijeva da to nikome ne ponovi. Kako bi pomogla grofici da se presvuče, Lívia uočava madež na Vitorijinim leđima sličan svome. I raznježi se. Melissa je zabrinuta zbog priče koju je ispričala Severa, ali umiruje sebe jer sluškinja nema dokaz za svoju priču. Roberto se zaklinje Aniti na ljubav i oni provedu noć zajedno. Severa predaje Berenicein privjesak Felipeu.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.