poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

telenovela | Brazil

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Celeste Hermínia govori Mariji Vitóriji kako joj ju je José Augusto oteo iz naručja kad je ona, Maria Vitória, bila još djetešce, a sve se to dogodilo jer je Celeste otkrila njegovu vezu s Delfinom. Maria Vitória razgovara sa Celeste o Mariani. Celeste moli kćer da majci pruži priliku. One se zagrle i obećaju jedna drugoj da će ostati zajedno. José Augusto osjeća silnu tjeskobu. Fernão i Delfina smišljaju plan protiv Joséa Augusta. Reinaldo kaže Eunice da je dobio otkaz u bolnici. Lucinda kaže Ináciju da nije trudna. Maria Vitória s Vicenteom slavi ponovni susret s majkom i poljubi ga. Natália nađe Alzirin prsten u staklenki s džemom. Alzira i Bernardo boje se prisutnosti Marije Vitórije. Celeste kaže Celini da je Maria Vitória njezina kći. Inácio nađe poruku koja je tobože došla s radija, a zapravo ju je napisala Lucinda.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.