poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

Ocjena korisnika: 5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Emília traži Bernarda, Raul je upozori da su Bentovi ljudi u kraju. Roberto vježba mačevanje s Pedro. Emília kaže Gemi da je ponovno našla Bernarda i da želi razgovarati s Líviom. Rosa moli gđu Neném da čuva malog Joséa. Bento nalazi Bernardovu odjeću u napuštenoj kućici. Bernardo se sjeti nesreće. Rita ispituje Pérsija zašto nije došao dok je ona čekala u samostanu. Bento ulovi Bernarda. Zilda kaže da je Lívia otišla posjetiti bolesnu časnu sestru u samostanu. Djeca se okupe na čaju u palači. Lívia kaže da joj je žao grofice, a Emíliji to zasmeta. Djeca ulaze u grofičinu sobu, a Zilda se ljuti. Afonso ulovi Roberta i Anitu kako se ljube. Bento ostavi Bernarda u kolibi. Veže ga i ostavi ga plaćenicima da ga čuvaju. Raul kaže Bernardu da će mu pomoći u bijegu. Lívia i Pedro odlaze tražiti Bernarda. Botelho se gnuša jer Pérsio studira homeopatiju. Afonso zamjera Aniti jer je zaljubljena u Roberta. Gema žali zbog prepirke s Pedrom u vezi s Emílijom. Raul pokuša spasiti Bernarda, ali ga Gibão spriječi.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.