SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Satisfaction

SADRžAJ

U drugoj sezoni serije "Pošteno i prema zakonu" temperamentna i atraktivna posrednica Kate Reed (Sarah Shahi) suočava se s novim izazovom i potencijalnom burnom romancom utjelovljenom u liku oštrog, energičnog i ambicioznog parničara Bena Grogana, kojeg tumači novi član stalne glumačke postave Ryan Johson. Angažirala ga je Kateina partnerica Lauren Reed (Virginia Williams) kako bi spasila njihov ured s ruba propasti, no Benova prisutnost samo je ulje na vatru Kateinom već poljuljanom odnosu s maćehom vršnjakinjom, a opterećuje i njezin odnos s Justinom Patrickom (Michael Trucco) od kojeg će se uskoro i sudski razvesti. I dok Benova agresivnost sažima sve zbog čega Kate mrzi odvjetnike, seksualna napetost i kemija između njih dvoje ne da se poreći.

Strastan borac za pravdu, Kate nastavlja križarski rat protiv beskonačne birokracije i svakodnevnih nepravdi u sistemu, a nekonvencionalnim metodama, beskompromisnim pristupom te pravnim znanjem rješava sukobe usprkos širokom dijapazonu protivnika. Kateina je specijalnost da ljudima pruži ono što trebaju i izbori "istinsku pobjedu", pa tako jednako vješto balansira u korporativnim sporovima gdje su na kocki milijuni dolara, u intimnim obiteljskim zavadama kao i u svemu što se nađe između te dvije krajnosti. Takve situacije često na kušnju stavljaju Kateinog tajnika, Leonarda Princea (Baron Vaughn), utjelovljenje štreberskog šika. U ovoj sezoni ponovno ćemo gledati Geralda McRaneya kao suca Nicastra i Esaija Moralesa kao tužioca Aarona Davidsona. Osim njih u epizodnim ulogama pojavljuju se Mark Moses i Barry Shabaka Henley.

Izvršni producenti serije su Steve Stark i Peter Ocko, a ove sezone kao producent i redatelj pridružuje im se i američki veteran Anton Cropper.
---

1. epizoda:

Mjesec dana nakon što je dobila otkaz, Kate se trijumfalno vraća u Reed & Reed kao ravnopravna partnerica. Lauren nije presretna, ali ima i većih briga: kako spasiti ured od propasti. Zato ni Kate ne smije izgubiti kontrolu u posredovanju između oboljelog od raka i kemijske tvrtke koja ga je možda namjerno izložila pogibli. Posao joj otežava agresivni i pohlepni odvjetnik Ben Grogan. No čak i ako slučaj uspješno privede kraju, Bena se neće riješiti zato što bi ambiciozni odvjetnik mogao Reed & Reed izvući iz financijskog škripca.

Fotografije

Pravedno i prema zakonuPravedno pravo 01Pravedno pravo 02

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
    Nach der Trennung von ihrem untreuen Freund braucht Katharina Reiff dringend einen Tapetenwechsel. Gemeinsam mit ihrer 16-jährigen Tochter Nele fährt sie zu ihrer...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.