poster

Garaža: Rolin Humes

Garaža (2015)

glazbeni | Hrvatska
Redatelj: Danko Volarić

SADRžAJ

Rolin Humes je izvrstan četveročlani pop/rock/blues bend koji je nastao za vrijeme blues sessiona u riječkom jazz klubu "Tunel". Iako nitko iz benda nije iz Rijeke i nitko više ne živi u Rijeci, bend se i dalje vodi kao "riječki". 2015. godinu obilježili su novi album i pobjeda na "Croatian Blues Challengeu" kojom su dobili priliku predstavljati Hrvatsku u siječnju iste godine na "International Blues Challengeu" u Memhisu.
Rolin Humes su: Nikola Smiljanić - gitara, Matej Smiljanić - bubanj, Emil Bišćan - bas gitara, Robert James Hudulin - klavir, vokal i autor svih kompozicija.
U Garaži uživajte u njihovoj glazbi uz I don't know, If I could be someone else instead of me, Time bomb i Irene.

Fotografije

Garaža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin HumesGaraža: Rolin Humes

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • City music

    image
    "City music" je popularni glazbeni show koji se prikazuje na Osječkoj TV, kanalu u Hrvatskoj. Show prikazuje nastupe uživo lokalnih glazbenika, bendova i...
  • Balkan Party

    image
    Selection from the best Balkan hits for your party.
  • Glazbeni kanal

    image
    Glazbeni kanal/TV prodaja - reklamni blok s različitim proizvodima, od kozmetike do tehnike.
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.