poster

Garaža: Voodoo Lizards

Garaža (2009)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

U Garaži gostuje varaždinska četvorka Voodoo Lizards, koja si je početkom 2009. u Los Angelesu odškrinula vrata inozemne karijere. Voodoo Lizards je održao niz ljetnih koncerata po hrvatskim gradovima, kojim su se u punom sjaju predstaviti domaćoj publici. Na turneji su im se pridružila dva velika glazbena imena: Bernard Fowler, prateći vokal Rolling Stonesa te gitarist i producent Jimmy Rip s kojim je Voodoo Lizards započeo rad na svojem albumu prvijencu. Taj još neimenovani nastupni album Voodoo Lizardsa, za čiju je objavu interes izrazilo nekoliko renomiranih izdavačkih kuća, biti će realiziran na dva kontinenta: sniman u Hrvatskoj, a miksan i masteriran u Americi.
Stvaralačka i vokalna snaga Zacka Dusta, frontmena, gitarista i autora oko kojeg su Voodoo Lizards okupljeni te glazbeni talent ostatka benda od početka su plijenili pažnju publike najprije u Varaždinu, a potom i šire. Voodoo Lizards su ne samo talentirani glazbenici, već i veliki radnici, potpuno posvećeni glazbi, a magična kombinacija njihovog zvuka, usviranosti i sigurnosti na pozornici rezultat je predanoga višegodišnjeg rada.
Voodoo Lizardsi u Garaži izvode: Kiss Kiss, Lip Lip, Walking With The Devil, Violet Colored Dawn, We Drink The Sun, Song Of Thirst And Hunger, Free Ride i Touch.

Voditelj: Iva Šulentić

Fotografije

Garaža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo LizardsGaraža: Voodoo Lizards

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Novi zvuk

  image
  Koji su to novi singlovi, saznajte u glazbenim minutama emisije Novi zvuk.
 • Igrajući pjevajući

  image
  Glazbena emisija.
 • City music

  image
  "City music" je popularni glazbeni show koji se prikazuje na Osječkoj TV, kanalu u Hrvatskoj. Show prikazuje nastupe uživo lokalnih glazbenika, bendova i...
 • Tick Tack

  image
  Morning mix from the best Balkan hits.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.