poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SADRŽAJ

Lívia je uznemirena Emílijinom odlukom da ne napusti Campo Belo. Emília objašnjava da neće otići dok ne nađe Bernarda. Melissa se žali kumi jer misli da je Felipe zaljubljen u drugu ženu. Dorotéia počinje davati sate klavira Felíciji. Severa je ogorčena kad ugleda Afonsa s Anitom. Bento maltretira Rosu. Raul se ispričava Zildi jer je odbio raditi u palači, a Bento obeća glavnoj sluškinji da će ga natjerati da prihvati posao vrtlara. Lívia posudi kočiju od redovnice kako bi otišla do Gemine kuće. Melissa ispituje Biancu o glasinama o raskidu njezinih zaruka. Felipe susreće Líviju. Lívia ima problem s kočijom i zamoli Felipea za pomoć. Melissa osjeća olakšanje kad sazna da Bianca ne zna za glasine o raskidu njezinih zaruka. Dorotéia je zamoli da pripazi na svoga bivšeg zaručnika. Bianca i Salomé slave raskid zaruka Felipea i Melisse vjerujući da je grof zaljubljen u Biancu. Chico kaže Raulu da je posjetio Bernardov grob s Alexom i Felícijom. Felipe odvede na konju Líviju u Geminu kuću. Gema se zabrine zbog njihova zbližavanja.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.