poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Vitória se razočara kad otkrije da muškarac kojega je posjetila u sanatoriju nije Bernardo. Melissa traži od Dorotéije da poništi dogovor sa Salomé o tome da Felíciji naplaćuje satove klavira. Dorotéia kaže da se brine kako se Melissino vjenčanje neće dogoditi, ali Melissa je sigurna u svoje zaruke. Salomé kori Biancu kada otkrije da je rekla pogrešni naziv pariškog dućana u kojemu kupuje odjeću kako bi se pohvalila o svom putovanju u Pariz. Massimo daje Felipeu pristiglu ponudu za kupnju imanja. Severa zamijeni začine kako bi Aniti napakostila. Felipe ispituje groficu o pravom razlogu dolaska u Campo Belo. Lívia otkrije Aniti da je Vitórijina unuka. Kako bi se približila zaručniku, Melissa govori Felipeu o Berenice, a on izbjegava tu temu. Rosa pokušava opravdati Anitinu pogrešku sa zamijenjenim začinima, ali desert s nešto papra svidi se svima za stolom. Gema uči Chica čitati i otkriva da Raul nikada nije išao u školu. Vitória odaje Zildi pravi razlog svoga povratka u Campo Belo. Felipe kaže Melissi da se neće moći oženiti s njome. Melissa očajava kada sazna da je Felipe zaljubljen u drugu ženu. Dorotéia savjetuje Melissi da zamoli Vitóriju da joj pomogne.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.