poster

Inspektorica Marie

Marie Brand (2008)

kriminalistički | Njemačka

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Marie Brand (Mariele Millowitsch) radi u kölnskom Odjelu za provale i krađe. Prije mnogo godina napustila je Odjel za ubojstva nakon što je njezin otac ubijen na zadatku. No kad je pozovu na slučaj provale sa smrtonosnim ishodom, neželjeno biva upletena u još jedan slučaj ubojstva. Marie je jedina uvjerena da je provala u kuću odvjetnika Jeanette i Haja Fischera (Lavinia Wilson, Götz Schubert) samo inscenirana kako bi se ubojstvo vrtlarice Julije (Alexandra Schalaudek) prikazalo kao slučajnost. Sa svojeglavim detektivom i ženskarom Simmelom (Hinnerk Schönemann) Marie prati trag do zajednice za meditaciju pod nazivom Numa čiji su članovi bili i preminula žena i Fischeri. Ima li ta vjerska zajednica veze s ubojstvom? Članice se, prije svega voditeljica grupe Laura (Katharina Lorenz), ponašaju urotnički i ne otkrivaju ništa o sebi. Marie ubrzo doznaje da Hajo Fischer i njegova supruga Jeanette nisu samo žrtve. Fischerov je novi posao duboko usidren u strukturama vjerske zajednice. Otkako je prije nekoliko godina zlokobnu učiteljicu oslobodio od optužbe koja se ticala malog djeteta, brine se o njezinim financijama. Je li pronevjerio novac? Traži li učiteljica osvetu? Je li ubojstvo zapravo bilo namijenjeno Haju Fischeru? Marie smatra da je značajno što Jeanette strahuje za svoj život. Ali Marie prvo mora pronaći svoj put u ovom nepoznatom svijetu. Dok se ona koristi svojim genijalnim vještinama, Simmel se u potpunosti oslanja na svoju pragmatičnu, mušku logiku.
Kad oboje u zadnjoj sekundi uspiju spriječiti pokušaj ubojstva Haja Fischera, postavlja se pitanje tko zapravo predstavlja opasnost.
Upravo učiteljica, koja se nalazi u Amsterdamu, pruža Marie odlučujući trag koji upućuje na iznenađujuće spletke unutar vjerske zajednice...

Fotografije

Inspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica MarieInspektorica Marie

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lenßen & Partner (2003)

    image
    Lawyer Ingo Lenssen and his team of investigators specializing in delicate cases of clients who prefer private investigation prior legal advice.
  • Vidoviti privatni istražitelji (2006)

    image
    If these frauds were genuine psychics how come they were never able to contact the recently deceased 'psychic' Colin Fry.
  • Ubojstva na krstarenjima (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.