EPIZODA: 1

SADRžAJ

Prikazujemo četverodijelnu UEFA-inu dokumentarnu seriju koja se bavi nogometom u doba bolesti Covid-19, tehnologijom VAR (Video Assistant Referee) te predstavlja najbolje suce.
Prva epizoda posvećena je UEFA-inoj odluci da se tehnologija VAR uvede od nokaut faze Lige prvaka u sezoni 2018./19. Roberto Rosetti, UEFA-in voditelj sudačke organizacije, uvodi gledatelje u svijet UEFA-inih sudaca i objašnjava nove trendove. Epizoda također donosi pregled niza incidenata i situacija u kojima je korišten VAR, prati uspone i padove tijekom utakmica od presudne važnosti te omogućava gledateljima da na dosad neviđen način pobliže upoznaju elitne europske suce: Clémenta Turpina iz Francuske, Björna Kuipersa iz Nizozemske te Damira Skominu iz Slovenije, koji će naknadno biti izabran da sudi finale te sezone, koje su u Madridu igrali Tottenham Hotspur i Liverpool. Među sucima koji se pojavljuju u ovoj epizodi su i Cüneyt Çakır iz Turske, Szymon Marciniak iz Poljske te Felix Zwayer iz Njemačke.

Fotografije

Magazin LPMagazin LPMagazin LPMagazin LPMagazin LPMagazin LPMagazin LPMagazin LP

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Miscellaneous Eurosport

    image
    Sports magazine that bring viewers news, stories, action, and highlights from a variety of sports and events.
  • Sailing to Tokyo

    image
    The television series that captures the action from the Olympic classes. We follow the athletes and their campaigns as they fight for the ultimate goal, to...
  • Ekstremni svijet sporta

    image
    Sve o ekstremnim sportovima, natjecanjima u izdržljivosti i istinskim natjecateljskim maratonima. Ti ljudi svakodnevno pomiču granice onoga što je moguće.
  • Funsport

    image
    Unter dem Begriff "Funsport" werden Trend- und Extremsportarten zusammengefasst, bei denen es zumeist primär um den Spaßfaktor geht.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.