poster

Garaža: Chui

Garaža (2015)

glazbeni | Hrvatska

Ocjena korisnika: 1/10

SADRžAJ

Chui je mladi hrvatski trio koji njeguje drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s jazzom, elektronikom i rock'n'roll beskompromisnim pristupom već s prvim albumom osigurao je chuievcima kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Krajem 2013. objavljuju i drugi album, "The Second Arrival", koji kao i prvijenac dobiva pohvale glazbene kritike i publike. Nastupali su na 10. Zagreb Vip Jazz festivalu kao predgrupa jednom od trenutno najboljih svjetskih jazz-sastava Medeski Scofield Martin & Wood (USA), festivalu Žedno uho kao predgrupa najznačajnijem sastavu svjetske avangardne jazz-scene DKV triju (Ken Wandermark, Kent Kessler i Hamid Drake - USA), na Festivalu slobodne glazbe kao predgrupa svjetski poznatom basistu Etienneu Mbappéu i njegovom sastavu Su La Take (USA, Francuska, Kamerun), na ZEZ-u (Zavod za ekperimentalni zvuk) kao pregdupa sastavu Tarana (USA) i na kraju na otvaranju tvrđave Sv. Mihovil u Šibeniku gdje su nastupili uz Josipu Lisac, Maksima Mrvicu, Ninu Romić i druge. Chui nastupa u sastavu Toni Starešinić - klavijature i elektronika, Vojkan Jocić - sax i elektronika i Janko Novoselić - bubnjevi.
U Garaži su odsvirali tri skladbe: Umfufu s drugog albuma "The Second Arrival", Punch s prvog albuma "Chui" - 2012, i Will I Ever See You Again? s novog albuma.

Fotografije

Garaža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: Chui

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Pop

  image
  Najbolja pop muzika na Jugoton TV-u.
 • Muzički program

  image
  Predahnite, opustite se i uživajte u muzičkom programu našeg kanala, uz numere koje smo odabrali za vas!
 • TambuRaj

  image
  Novi brend Poljoprivredne TV je "TambuRaj", tamburaški radio koji sada možete slušati svaki dan u pozadini videostranica prve hrvatske poljoprivredne televizije.
 • Glazbeni kantunal

  image
  Glazbeni program TV Jadrana.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.