SADRžAJ

Chui je mladi hrvatski trio koji njeguje drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s jazzom, elektronikom i rock'n'roll beskompromisnim pristupom već s prvim albumom osigurao je chuievcima kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Krajem 2013. objavljuju i drugi album, "The Second Arrival", koji kao i prvijenac dobiva pohvale glazbene kritike i publike. Nastupali su na 10. Zagreb Vip Jazz festivalu kao predgrupa jednom od trenutno najboljih svjetskih jazz-sastava Medeski Scofield Martin & Wood (USA), festivalu Žedno uho kao predgrupa najznačajnijem sastavu svjetske avangardne jazz-scene DKV triju (Ken Wandermark, Kent Kessler i Hamid Drake - USA), na Festivalu slobodne glazbe kao predgrupa svjetski poznatom basistu Etienneu Mbappéu i njegovom sastavu Su La Take (USA, Francuska, Kamerun), na ZEZ-u (Zavod za ekperimentalni zvuk) kao pregdupa sastavu Tarana (USA) i na kraju na otvaranju tvrđave Sv. Mihovil u Šibeniku gdje su nastupili uz Josipu Lisac, Maksima Mrvicu, Ninu Romić i druge. Chui nastupa u sastavu Toni Starešinić - klavijature i elektronika, Vojkan Jocić - sax i elektronika i Janko Novoselić - bubnjevi.
U Garaži su odsvirali tri skladbe: Umfufu s drugog albuma "The Second Arrival", Punch s prvog albuma "Chui" - 2012, i Will I Ever See You Again? s novog albuma.

Fotografije

Garaža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: ChuiGaraža: Chui

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Staro vs. novo

    image
    Koji su to prijašnji hitovi vladali scenom, a koji danas, saznajte u zabavnim glazbenim minutama emisije 'Staro vs. Novo'!
  • Noćni glazbeni program

    image
    Noćni glazbeni program donosi nam spotove, koncerte i emisije s glazbenom tematikom... Tema ponedjeljka je pop glazba okrenuta mlađoj populaciji. Utorkom slušajte...
  • Glazbena ordinacija

    image
    Glazbena emisija kroz koju možete uživati u hrvatskoj glazbi, ali i poznatim pjesmama iz cijele regije.
  • Dance na dzień dobry

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.