poster

Blaga s Bettany Hughes

Bettany Hughes' Treasures of the World (2021)

dokumentarni, povijesni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Ova serija u šest epizoda nastala je kao odgovor na neveselu klaustrofobiju karantene. Profesorica Bettany Hughes htjela je raditi ono što najbolje zna: potražiti nadahnuće u različitim povijesnim razdobljima, analizirati poznate primjere arheološkog blaga i upoznati se s novim nalazima, pomoći nam da se orijentiramo u svjetskoj povijesti i lakše podnesemo izazove pandemije. Htjela je izvući pouku iz tuđeg primjera te sve snimiti i prikazati u punoj ljepoti. Bettany Hughes nas vodi na nezaboravno putovanje, slaveći snagu ljudskoga duha, volje i suradnje. Ovo je priča o svijetu i svima nama. Bettany je nazvala prijatelje i znance iz svih krajeva svijeta, pitala ih što rade i žele li to pokazati drugima. Mnogi su je pozvali u goste i omogućili joj pristup važnim i uzbudljivim lokalitetima. Udubite se u ovo prekrasno, radosno, jedinstveno i nezaboravno putovanje.

Fotografije

DCD RightsDCD RightsDCD RightsDCD RightsDCD RightsDCD RightsDCD RightsDCD RightsDCD Rights

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tajne nacističke ratne mašinerije (2019)

    image
    Poznati ratni povjesničar James Holland istražuje četiri glavna područja njemačkih oružanih sukoba tijekom Drugog svjetskog rata: zrak, kopno, more i oružje....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.