poster

U gostima kod superbogataša: Lady Mansfield and Viscount William - Scone Palace

Sally Lindsay's Posh Sleepover (2022)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: David Metcalf

SEZONA: 2

EPIZODA: 2 - Lady Mansfield and Viscount William - Scone Palace

SADRžAJ

Sally će odsjesti u veličanstvenom škotskom dvorcu Scone, u kojem žive njezini domaćini, Lady Mansfield i njezin sin William, vikont od Stormonta. Dvorac je u vlasništvu obitelji već 400 godina i u njemu je živjelo devet grofova od Mansfielda. Nakon smrti oca, William će naslijediti grofovsku titulu i gotičko zdanje sa 125 soba i 100 članova posluge te gotovo 8.000 hektara zemlje. Kao počasna gošća na najotmjenijoj večeri koju možete zamisliti, Sally će sjediti za stolom za kojim je nekad sjedila kraljica Viktorija, u društvu tri dame s titulom lady, vikonta, grofa i poglavara klana.

Glumci
TRAJANJE: 44 min

Fotografije

U gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogatašaU gostima kod superbogataša

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.