poster

Tri sestre

Üç Kız Kardeş (2022)

drama | Turska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

EPIZODA: 142

SADRžAJ

Serija „Tri sestre“ prava je poslastica za televizijske gledatelje, serija koja je ostvarila enorman uspjeh nakon prve epizode emitirane u Turskoj, a iz sedmice u sedmicu nastavila je nizati uspjehe. Tako se veoma stabilno pozicionirala u sam vrh zahvaljujući intrigantnoj ljubavnoj priči, sjajnoj glumačkoj postavi i izvrsnoj produkciji. Upoznajte tri sestre, Turkan, Doner i Derju, kao i njihove roditelje. Svi zajedno žive idiličnim životom u prelijepoj kući na obali mora. Iako dosta različite, sestre su veoma bliske, a njihovo djetinjstvo djeluje kao neka bajka. Ipak, miris mora i borova, ugodan život na ulicama Ajvalika nije nešto što će ih pripremiti na surovi život koji ih čeka kada odrastu. Nijedan život nije bajka, nijedan izbor nije lagan, a ponekad se najstrašnije tajne kriju u dušama onih koje najviše volimo i kojima najviše vjerujemo. „Tri sestre“ jeste priča o nesretnim okolnostima u kojima će se naći mlade djevojke, ali to je i priča o povratku dobrote i ljubavi.

Fotografije

Tri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestre

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.