SEZONA: 1

EPIZODA: 36

SADRžAJ

I dok Suzana otvoreno prizna Milivoju da se možda preračunala u vezi s tužbom protiv tvrtke, on njoj zataji svoje probleme koje ima s Markovim projektom. Srđan presluša kompromitirajuće snimke koje mu je donio Stipe. Nives i Stipe su uvjereni da imaju Srđana u šaci, no ubrzo shvaćaju da su si samo kupili vrijeme i da ipak moraju što prije neutralizirati Borisa, prije no što progovori… Ines je shvatila i da si nije dala dovoljno vremena da preboli cijeli događaj, da je sve to potisnula umjesto da se suoči sa svojim lošim iskustvom. Marko je tješi, ali ne zna kako joj pomoći.

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.