poster

The Beast: Hothead

The Beast (2009)


EPIZODA: 6 - Hothead

SADRžAJ

Nakon katastrofe u kojoj je poginulo pet agenata koji su pokušavali zaštititi nuklearnu fizičarku May Nan Nhung, ona je u Barkerovim i Ellisovim rukama. S obzirom na to da posjeduje osjetljive informacije koje dokazuju da njezina vlada nije ni blizu pronalaska načina da proizvede nuklearno oružje, dva agenta dobivaju zadatak sigurno je dovesti do povjerljivog saslušanja pred vladom na kojem namjerava otkriti istinu. No prije nego što May svjedoči, Ellis moli prijatelja Todda Jarackija da spasi važne informacije sa znanstveničina ozbiljno oštećenoga prijenosnog računala. Uviđajući da ih slijede, Barker naređuje Ellisu i May da se sklone, a on skreće pozornost što mu omogućuje da se približi hulji koja je plaćena da ih prati.

Fotografije

The BeastZvijer 01Zvijer 02Zvijer 03Zvijer 04Zvijer 05Zvijer 06Zvijer 07Zvijer 08

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Maria Wern (2008)

    image
    Nakon smrti supruga, inspektorica Maria Wern seli se na pitoreskni švedski otok Gotland sa svoje dvoje djece u nadi da će tamo započeti život iznova. I dok se...
  • #Javi se kad stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • WaPo Bodensee (2017)

    image
    A team of German maritime police solve crimes on and around Lake Constance.
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.