EPIZODA: 117

SADRžAJ

Samuel kaže Leopoldu tko je njegov pravi otac, a Leopoldo se naljuti na Piedad jer mu je čitav život lagala. Ona mu objasni zašto mu nije rekla istinu. Samuel razmišlja o tome da ne da Piedad rastavu jer ga je varala. Lolita se naljuti jer ne želi biti njegova ljubavnica, nego želi vjenčanje u bijeloj vjenčanici i postati dio obitelji Riquelme.
Svi srdačno dočekaju Tati, kojoj i dalje jako nedostaje Alexander, dok Angelita razmišlja o rastavi. Ispituje Anu Lucíju tko je otac njezina djeteta, no ona izbjegava odgovor govoreći da dijete nema oca.Valeria i Leopoldo imaju problema sa svojim odnosom jer Leopoldo ima ljubavnu vezu s Jessicom. Valeria je shrvana jer zna za njihovu vezu i jer je Laurita odbacuje. Sada se mora boriti da vrati ne samo svoga supruga nego i svoju kćer.
David pokušava osvojiti Valeriju, no ona želi da budu samo prijatelji. Daje joj cvijeće kako bi je oraspoložio, za što sazna Leopoldo pa sve završava velikom svađom.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.