poster

Arthur i George

Arthur & George (2015)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRŽAJ

Nakon što je sinoćnji napadač pobjegao, Arthur, Woody i obitelj Edalji iznenađeni su kad u župni dvor stiže novi posjetitelj, George. Zbog njegova dolaska, a i čizama umrljanih blatom, Woody je i dalje uvjeren da je George Koljač iz Wyrley. No Arthur se ne slaže. Smatra da je George žrtva rasnih predrasuda, a možda čak i policijske korupcije. Arthur, u pokušaju da pregleda dokaze, diže halabuku tijekom posjeta policajcu koji je istraživao slučaj. On i Woody poslije prime upozorenje da bi se trebali prestati miješati.
Čini se da je Koljač iz Wyrleyja imao više od jedne žrtve. Kovač iz Great Wyrleyja, koji je također primao otrovna pisma, pronađen je mrtav. Arthur smatra da je riječ o ubojstvu i pobjesni kad policajac koji je uzeo Georgea na zub utvrdi da je to samo nesretan slučaj. Woody je uznemiren zbog pomisli da je kovač ubijen upravo zbog njihova upletanja u slučaj, pa potiče Arthura da se vrati kući i zaboravi svoju kampanju. Podsjeća Arthura da ovo nije jedna od priča o Sherlocku Holmesu. No Arthur ne želi odustati. Ipak posumnja u Georgea kad ga vidi da se druži s poznatim kriminalcima. Je li Arthurovo nastojanje da dokaže Georgeovu nedužnost samo način da umiri svoju savjest jer se osjeća kao preljubnik, kao što Jean misli?

TRAJANJE: 45 min

Fotografije

Arthur i GeorgeArthur i GeorgeArthur i GeorgeArthur i GeorgeArthur i GeorgeArthur i GeorgeArthur i GeorgeArthur i George

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.