Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

EPIZODA: 79

SADRžAJ

Valeria slomi sat koji je Scarlet darovala Leopoldu nakon što joj on kaže da je to dar njegove majke.Tatiana se odlučuje za Alexandera i kaže Salvadoru što je odlučila. Njemu se slomi srce.Valeria se pristane udati za Daniela. Kaže Leopoldu da se udaje za Daniela i da je doznala da će se on oženiti sa Scarlet. Leopoldo to poriče i moli je da se ne uda za Daniela jer on želi da se ona uda za njega čim se rastane od Miroslave. Valeria to odbija, a Leopoldo bez daljnjih objašnjenja odlučuje da će se oženiti sa Scarlet i zaprosi je.Valeria moli Davida da više ne pokušava stupiti u kontakt s njom i neka voli Manón. Kaže mu da se udaje za Daniela kako bi bio sretan još to malo vremena što mu je preostalo.Miroslava je bijesna nakon što pročita članak o vjenčanju Leopolda i Scarlet te ga želi ubiti.
Miroslava pokuša ubiti Leopolda. Tijekom borbe pištolj opali, metak je pogodi u sljepoočnicu i ona izgubi vid. Samuel za ovo okrivi Leopolda i želi da se ona vrati u kuću obitelji Riquelme. Leopoldo preuzima odgovornost za nju.
Tatiana kaže Alexanderu da želi biti s njim pa se on useljava u Estrellin i Tatianin stan.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.