SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Gently Upside Down

SADRŽAJ

Godina je 1966. i svijet se brzo mijenja. Martin Shaw glumi jednog od neopjevanih junaka detektivskog svijeta, glavnog inspektora Georgea Gentlyja, čije strašću ispunjene istrage otkrivaju mračnu stranu društva na pragu promjene.

Kad nestalu školarku Mary pronađu zakopanu u šumi, Gently i Bacchus (Martin Shaw i Lee Ingleby) nađu se u novom svijetu glazbenih i medijskih zvijezda. Najbolja prijateljica mrtve djevojke je Hazel (Kate Bracken), zvijezda popularne vikend-emisije "Upside Down", na žalost njezina bivšeg voditelja Tonyja (Neil Morrissey).
Producent emisije Hogge (Chris Coghill) želi izbaciti staro i unijeti novine, a Hazelino čavrljanje o modi i glazbi baš je ono što traže. No njezin otac (Vincent Regan), zamjenik ravnatelja ženske škole, nije oduševljen kćerinim ambicijama.
Bacchus sumnja na Maryna oca rudara (Sean Gilder) i njezina profesora iz glazbenog, gospodina Nugenta (Keiran Bew), budući da kruže glasine da je Mary s njim bila u ljubavnoj vezi. Ali tko je bila prava Mary?
Čini se da je većina ljudi o njoj imala drukčiju predodžbu pa Gently mora otkriti ta različita lica kako bi pronašao ubojicu.

U gostujućim su ulogama: Neil Morrissey, Vincent Regan, Louise Delamere, Kaye Wragg, Sean Gilder, Christopher Coghill i Kate Bracken.

Fotografije

Inspector George Gently 01Inspector George Gently 02Inspector George Gently 03Inspector George Gently 04Inspector George Gently 05Inspector George Gently 06Inspector George Gently 07Inspector George Gently 08Inspector George Gently 09Inspector George Gently 10Inspector George Gently 11Inspector George Gently 12Inspector George Gently 13Inspector George Gently 14Inspector George Gently 15Inspector George Gently 16

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Maigret (2016)

  danas
  image
  Rowan Atkinson glumi inspektora Maigreta u pričama smještenim u Parizu 1950-ih. Maigret lovi serijskog ubojicu koji napada žene u Montmarteu, a u drugoj priče...
 • Teški zločini (2012)

  danas
  image
  Na početku serije detektivi Odjela teških zločina policije u Los Angelesu još se nisu oporavili od odlaska šefice Brende Leigh Johnson (Kyra Sedgwick u Završnom...
 • Profileri (2009)

  danas
  image
  Francuska serija koja prati Chloé kao kriminalističku psihologinju koja ostražuje ubojice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.
 • Frankie Drake istražuje (2017)

  danas
  image
  Smještena u Toronto 1920-ih, ovo je priča o Frankie Drake, jedinoj tadašnjoj ženskoj privatnoj detektivki u gradu koja se sa svojom partnericom Trudy hvata...
TOP LISTE

Prijavi se