poster

Plava ptica: Razvod

Plava ptica

dječji | Srbija

SADRžAJ

Neslaganja nekad dovedu do toga da ljudi izaberu da se više ne viđaju i ne komuniciraju međusobno. Ali, to nekada ima posledice i na druge ljude, ni krive ni dužne. To se, na primer, dogodi kada se razvedu mama i tata.
Slična situacija događa se u plavoptičastom dvorištu. Borka i Gospođa Ž dolaze do sukoba i počinju da se bore kome više pripada Osman. Opsednute svojim ciljevima i svađama, one uopšte ne uzimaju u obzir kako se on oseća i stavljaju ga u situaciju da mora da bira. A on ne želi da bira, želi da nastavi da živi normalno. Da li će u tome uspeti? Pogledajte i naučite kako stvari mogu da se odvijaju.
U celoj toj gunguli, Osman i Borka uspeće da odu na Haiti, gde se pleše merenge i posebnu poslasticu predstavlja brijani led. Kuvaričina bananovca ne zna da li se kaže zavisna ili zavistna, ali Gospođa Ž to sigurno zna. A gusarska posada, uvek i osvemu zna najviše i ovog puta svoje znanje o paunovima deli sa svima.
Budite sa nama u subotu 1. Aprila u 12:05č. Mesto vam je dobro poznato: Prvi program Televizije Srbije. Repriza može da se pogleda u nedelju, 2. aprila u 9.05č na Drugom programu ili na našem youtube-kanalu ili na platformi rtsplaneta.rs.
O "Plavoj ptici“ brinu: urednice i scenaristkinje Jelena Popadić Sumić i Dunja Petrović, reditelj Miodrag Kolarić, naši glumci: Osman Ahmed, Borka Tomović, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović, zatim naše scenografkinje Mira Andrejević i Tanja Ivanović, kostimografkinja Aleksandra Stošić Krstović, kompozitor Dragoljub Ilić, montažerka Nada Dodik Zildžić, muzički urednik Dobrosav Predić, dizajner tona Srđan Filipović i mnogi drugi.
Let let do sledeće subote u 12 i 5!

Fotografije

Plava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: RazvodPlava ptica: Razvod

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Once Upon a Time

    image
  • Briko

    image
    Meet Briko and his best friend Hepi! Every episode, they'll open a new mystery box, packed with artistic projects for you to try! Don't miss Briko.
  • EnTenTinići (2021)

    image
    Zapjevajte uz mišicu En, slonića Tena i zebru Tinu poznate dječje pjesmice!
  • Dreamy Nights

    image
    Flowers, Ocean, Magic Stars, Songs & Rhymes, Night Sky.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.