Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 113

SADRžAJ

Ivana uvjerava Valentinu i Joséa Miguela da je trudna i da je José Miguel otac djeteta. Valentina, bijesna, pljusne Joséa Miguela. On je moli da posluša njegovu stranu priče. José Miguel, bijesan, pita Ivanu što želi. Ivana mu odgovara kako želi da se vjenčaju i da njihovo dijete ima obitelj. José Miguel joj govori kako se nikada neće oženiti njome jer voli Valentinu. Felipe kaže Sandri i Moisésu da će Enriqueta biti dobro. Valentina, uplakana, zamjera svojoj teti Isabel što je šutjela da je Ivana u vezi s njezinim zaručnikom. Sada je Ivana zavela Joséa Miguela, a Isabel je to znala i šutjela jer je željela zaštititi svoju kćer. Isabel je u njezinoj kući samo zato jer nema kamo otići. Benita kaže Isabel da mora shvatiti da Valentina pati i da je zato sve ovo rekla. Valentina, uplakana, moli Isabel da joj oprosti. Ivana govori Rosendu da je već rekla Valentini da je trudna s Joséom Miguelom. Put do Valentine mu je sada čist i dužnik joj je.

Fotografije

Gospodarica tvoga srca 01Gospodarica tvoga srca 02Gospodarica tvoga srca 03Gospodarica tvoga srca 04Gospodarica tvoga srca 05Gospodarica tvoga srca 06Gospodarica tvoga srca 07Gospodarica tvoga srca 08Gospodarica tvoga srca 09Gospodarica tvoga srca 10Gospodarica tvoga srca 11Gospodarica tvoga srca 12Gospodarica tvoga srca 13Gospodarica tvoga srca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.