poster

Cobra 11

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)

detektivski | Njemačka

Ocjena korisnika: 9.1/10
(10 glasova)

SEZONA: 15

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Semir i Kim svjedoče otmici na odmorištu uz autoput. Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji, oteti se muškarac uspije spasiti, a otmičar bježi u nepoznatom smjeru. Detaljnijom istragom Semir i Ben uđu u trag neobičnoj bandi čiji je plan provesti nesvakidašnji zločin koji se može realizirati samo tijekom skorašnje pomrčine Sunca. U ovom zadatku detektivima će od velike pomoći biti Benov školski prijatelj Nicolas Pesch.

Fotografije

Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Inspektor Rex (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Among Us (1994)

    image
    Among us (UU) is a German soap opera broadcasted since 28 November 1994, Monday to Friday by RTL. Among us deals about people in the Schillerallee in Cologne,...
  • Sve što je bitno (2006)

    image
    Diana Sommer (Tanja Szewczenko) ima dvadeset tri godine, živi s majkom i očuhom u radničkom dijelu Essena i radi kao dostavljačica na rolama. Njezin je san...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.