poster

Millennium

Del 5 - Luftslottet som sprängdes (2010)

akcija, kriminalistički, misterija, triler | Švedska, Njemačka
Redatelj: Daniel Alfredson

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena: 7.8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Dvije teško ozlijeđene osobe zaprimljene su na hitni prijem bolnice Sahlgrenska u Göteborgu. Jedna od njih je ubojica s tjeralice Lisbeth Salander, koja je pogođena metkom u glavu i mora na hitnu operaciju; druga osoba je Aleksandar Zalačenko, stariji muškarac kojeg je Lisbeth napala sjekirom. Lisbeth snuje osvetu muškarcima koji su joj nanijeli zlo i, još važnije, osvetu državnom sustavu koji joj je upropastio život.

Fotografije

MillenniumMillenniumMillenniumMillenniumMillenniumMillenniumMillennium

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Na paranormalnom zadatku (2017)

    image
    Humoristična serija o partnerstvu dviju potpuno različitih osoba: ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Oni istražuju neobjašnjive događaje u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.