poster

Karibi - raj za milijardere: Barbados, 2. dio

The Caribbean: Billionaires' Paradise


SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Barbados, Part II

SADRžAJ

U posljednjoj epizodi upoznajemo uspješne poslovne žene s Barbadosa, Kim i Nicole, koje udružuju snage kako bi pokrenule novi posao i otvorile butik s dizajnerskom odjećom u luksuznom trgovačkom centru "Limegrove". Građevinari i dizajneri interijera Max i Suzie Mulligan slave završetak renovacije vile milijunaškog para u prestižnom ljetovalištu "Royal Westmoreland", a influencer i vlasnik bara Jordan potpisuje ugovor s poznatim proizvođačem pića. Elan Mottley, zajedno s poslovnim partnerom Michaelom Kentom, obnavlja jedan od najpoznatijih restorana na otoku, "The Cliff". Vidjet ćemo kako puštaju u pogon novu fontanu, prvi put osvijetljenu noću, i razgovarati s gostima restorana, Sachom Soodeenom i njegovom suprugom Nadjom.

Fotografije

Karibi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardere

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.