SEZONA: 3

EPIZODA: 9 - IZNENAĐENJE

SADRŽAJ

Budući da je Brendu potresao traumatični incident sa serijskim ubojicom, policijski psiholog je miče s istražiteljskih dužnosti. Da bi zaposlio Brendu, Pope je dodjeljuje kao pratnju televizijskom reporteru, koji snima reportažu o policiji Los Angelesa. Dok Brenda i Gabriel prate novinara, njihov se auto nađe pod pucnjavom i reporter pogiba. Budući da je Brenda svjedokinja i nije u aktivnoj službi, ne smije sudjelovati u istrazi... Bar ne otvoreno. U međuvremenu, u posjet dolaze Brendini roditelji, Willie Ray (Frances Sternhagen) i Clay (Barry Corbin - Tree Hill), i Fritz se prvi put sreće s Clayom. Brenda roditeljima još nije rekla da se zaručila.
Ovu je epizodu režirao Kevin Bacon (Mistična rijeka, Dodir bez opravdanja), muž Kyre Sedgwick, zvijezde serije.

Fotografije

Završni udarac 01Završni udarac 02Završni udarac 03Završni udarac 04Završni udarac 05Završni udarac 06Završni udarac 07Završni udarac 08
PREPORUKE
 • Sutkinja Judy (1996)

  Danas
  image
  Reality Show Sutkinja Judy već 17 godina rješava slučajeve. Karakter, strogoća, ali i humor sutkinje zaštitni su znak ove serije.
 • Profileri (2009)

  Danas
  image
  Francuska serija koja prati Chloé kao kriminalističku psihologinju koja ostražuje ubojice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.
 • Istrage gospođice Fisher (2012)

  Danas
  image
  Glamurozna junakinja nove australske serije od 13 jednosatnih nastavaka, detektivka Phryne Fisher, šeće uličicama i jazz klubovima Melbournea s kraja 1920-ih...
 • Lenßen & Partner (2003)

  Danas
  image
  Lawyer Ingo Lenssen and his team of investigators specializing in delicate cases of clients who prefer private investigation prior legal advice.
TOP LISTE

Prijavi se